2-4 (66) Linus Strömgren (ass William Nilsbeck)
William NIlsbeck, Martin Hedvåg, Hjalmar Carlsson
Billy Svenske
Avb: Rulle Alizadeh, Johan Brorsson, Axel Palm, Linus Strömgren, Oskar Johansson, Murtaza Nazari

Seger i premiären.
Torpa tog årets första seger i u-serien när man vann derbyt mot HiTS. I en ganska bra match var man lite starkare och kunde ta en rättvis seger.
Efter en jämn inledning tog Torpa över och kunde göra tre mål före paus. Snyggt distansskott i krysset av Hannes Törnqvist i 22 :a minuten. I 28:e föll 0-2. Billy Svenske skarvade in en vänsterhörna. TIF hade ett rejält övertag och satte logiskt 0-3 i 34:e minuten. Åter en hörna, nu från höger, lite flipperspel framför mål och till sist kunde Julien Linda placera in bollen. En ganska bra halvlek av Torpa där vi hade ett bättre passningsspel och rullade bollen lite snabbare.
Många byten inför andra då alla skulle få 45 minuter. Vi gick ner oss lite och plötsligt hade hemmalaget gjort två reduceringsmål. Torpa insåg faran och kunde strax efter göra ett avgörande 2-4 mål genom Linus Strömgren. Andra halvlek blev lite sämre för vår del men vi kunde hålla undan till en stabil seger. Bra blandning i laget med en del debutanter och rutinerade spelare.
Jämt över lag men Billy Svenske gör en fin insats och gör 1+1.
I nästa omgång blir det match hemma mot Liatorp/Eneryda den 7/5.